Πολιτική

Πλήρη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης απαιτούν οι Η.Π.Α

Με μία ασυνήθιστα σκληρή διατύπωση ο Ν. Σιτς, υφυπουργός Οικονομικών των Η.Π.Α ζήτησε από τον Γ. Βαρουφάκη "να δεσμευθεί πλήρως" η ελληνική κυβέρνηση στις τεχνικές διαπραγματεύσεις για την οριστικοποίηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αμερικανός αξιωματούχος κάλεσε την Ελλάδα “να δεσμευθεί πλήρως” στις τεχνικές διπαραγματεύσεις ώστε να είναι σε θέση να οριστικοποιήσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για την περαιτέρω εκταμίευση πόρων στήριξης, δήλωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Ο Νέιθαν Σιτς, ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για Διεθνείς Υποθέσεις, απηύθυνε την αυστηρή προειδοποίηση κατά τη διάρκεια συνάντησής του με το υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη στην Ουάσινγκτον, διευκρίνισε ο αμερικανός αξιωματούχος.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
20