Πολιτική

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: “Στοχοποίηση και εκτόξευση λάσπης…”

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση με ανταλλαγή ανακοινώσεων σε υψηλούς τόνους μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή, δημοσίευμα σχετικά με χρηματοδότηση ιστοσελίδας του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

“O ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο”, αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι “η ιστοσελίδα του βουλευτή και εν συνεχεία της συζύγου του απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία”.

“Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη σύζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο”, αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει: “Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζουμε απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους”.

Προηγήθηκε δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, σύμφωνα με το οποίο “ιστοσελίδα – ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου – λαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία”, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον βουλευτή της ΝΔ να πάρει θέση για το θέμα:

“Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία”, ανέφερε η Κουμουνδούρου.

Στη συνέχεια προσέθεσε πως: “Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του”.

Και η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου καταλήγοντας αναφέρει πως περιμένει απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο, ενώ συμπληρώνει ότι “η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη” για ακόμη μια φορά.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8