Πολιτική

“Πόρτα” Λεβέντη στην κυβέρνηση – Όχι θα ψηφίσει και στο ασφαλιστικό

Έκλεισε ερμητικά την πόρτα προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο από τη συχνότητα του Ε.

Για άλλη μία φορά ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και δεν θα δεχθεί καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανέλαβε πως επιθυμεί μία οικουμενική κυβέρνηση μόνο με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, σχετικά με την οικουμενική κυβέρνηση, έδειξε να μην επιθυμεί την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στον πρωθυπουργικό θώκο, λέγοντας πως εάν ο κ. Τσίπρας θέλει την έξοδο της χώρας από την κρίση πρέπει να επιδιώξει μία οικουμενική κυβένρηση.

Δήλωσε πως η πόρτα του προς τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα κλειστή και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το ασφαλιστικό μιας και διαφωνεί με τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει η κυβέρνηση.

Αποκάλυψε δε πως σήμερα βρέθηκε σε μία εκδήλωση μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, έκατσαν δίπλα δίπλα και δεν είπαν τίποτα και ούτε ποτέ έχουν συζητήσει για μία συνεργασία.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή τόνισε με νόημα πως ο πρώην πρωθυπουργός καταλαβαίνει τα λόγια του και στηρίζει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη γιατί αυτός θα ακούει τον κ. Καραμανλή. Εμφανίστηκε μάλιστα λάβρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως θα προσπαθήσει να κάνει τη Νέα Δημοκρατία αντιμνημονιακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιστολή προς την Bundestag για τη διατήρηση της Ελληνικής Υπηρεσίας της Deutsche Welle - «62 χρόνια ανεξάρτητης δημοσιογραφίας»
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Κύπριος βουλευτής Χάρης Γεωργιάδης και ο Marian Wendt, επικεφαλής του Ιδρύματος Konrad-Adenauer για την Ελλάδα και Κύπρο
Το λογότυπο της Deutsche Welle έξω από τα κεντρικά γραφεία της στο Βερολίνο
Κώστας Μπακογιάννης σε Χάρη Δούκα: «Έλεος πια με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, επιστρέψτε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του δημάρχου Αθηναίων»
Ο επικεφαλής της παράταξης Αθήνα Ψηλά υποστηρίζει ότι το παρατηρητήριο καθημερινότητας καταγράφει καθημερινά αυτά που η δημοτική αρχή αρνείται να ακούσει
Κώστας Μπακογιάννης
Εξώδικο του Γρηγόρη Δημητριάδη στον Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτησή του, μετά τη δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές
«Αναμένω από αύριο τις αγωγές και τις μηνύσεις τους. Δεν πρόκειται όμως επουδενί να σιωπήσω» γράφει μεταξύ άλλων σε νεότερη ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας 16
Παύλος Μαρινάκης για υποκλοπές: Ο Τσίπρας αφού απέτυχε ως πρωθυπουργός θέλει να το γυρίσει σε εισαγγελέας, η απόφαση αφορά ιδιώτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα επισκεφθεί την Ελλάδα, προκειμένου να ανανεωθεί η Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια
Παύλος Μαρινάκης 15
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα γενέθλιά του
Ο πρόεδρος της Τουρκίας δέχθηκε ευχές από τον Έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο ηγέτες να επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν το κλίμα διαλόγου και ανταλλάσσουν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις
Ερντογάν και Μητσοτάκης 18