Πολιτική

Ποτάμι: Παγούρια, στικάκια και Μαυρωτάς μέσα στην πισίνα! [pics]

Γεμάτη... Ποτάμι ήταν η εκδήλωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για τα πέντε χρόνια του κόμματος. Τα "δώρα" και οι καρτ ποστάλ...

Με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα “5 χρόνια Ποτάμι”, στην Αθηναΐδα. “Τι γιορτάζουμε; με ρώτησε το πρωί ένας δημοσιογράφος. Του είπα τα επίσημα. Θα σας πω και τα ανεπίσημα”, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινώντας.

[read4more]

“Γιορτάζουμε την τόλμη μας! Να βγούμε μόνοι μας – χωρίς προστάτες και να πούμε: Είμαστε εδώ! Για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα.

Και το κάναμε αυτό τον Φεβρουάριο του 2014 που ο λαϊκισμός έκανε επέλαση! Μια εποχή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν να αλλάξουν τίποτα και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ήθελαν να τα γκρεμίσουν όλα!

Γιορτάζουμε, λοιπόν, το θάρρος μας, Γιορτάζουμε την τρέλα μας, Γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας, Γιορτάζουμε και τις αποτυχίες μας” συνέχισε, θέτοντας τις 500.000 ψήφους ως τον κατώτατο στόχο του κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση για το Ποτάμι, ωστόσο, δεν τράβηξε τα βλέμματα μόνο ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά και τα… παραλειπόμενα.

Επικοινωνιακά το κόμμα κινήθηκε στα… γνώριμα μονοπάτια που βαδίζει εδώ και χρόνια, με τις εικόνες να “μιλούν” από μόνες τους.

Υπήρχαν παγούρια με σύνθημα “Θέλω νερό από το Ποτάμι“, με κάτι που… μοιάζει με usb stick στο πώμα.

Ποτάμι

Υπήρχαν κάρτες με μηνύματα που είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό το ρήμα “θέλω“. Για παράδειγμα τον Γιώργο Μαυρωτά να βρίσκεται μέσα σε μια άδεια πισίνα και το μήνυμα να λέει: “Θέλω να μη ρημάζει η δημόσια περιουσία“.

potami parousiash potami parousiash potami parousiash

Τέλος, υπήρχαν και κορδέλες με ψαροκόκαλα και συνθήματα όπως “αυτά τα ψάρια δεν τσιμπάνε”…

potami parousiash

potami parousiash Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8