Πολιτική

“Ποτάμι”: Πρόεδρος της Βουλής σε ρόλο τρεϊλερατζή!

Με μία ανακοίνωση που στάζει “φαρμάκι” σχολιάζει το “Ποτάμι” το βίντεο που έφτιαξε η Βουλή για την εξεταστική επιτροπή για το χρέος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ειρωνεύεται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας πως τελευταίο της χόμπι είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της, ενώ κάνει λόγο για “κακότεχνο βίντεο” και για “γραφικούς”.

“Μπορεί τα κόμματα να μην έχουν ενημερωθεί, μπορεί τα μέλη του προεδρείου της Βουλής να το αγνοούν, το βίντεο όμως προβάλλεται ήδη στο κανάλι της Βουλής στο ίντερνετ. Η κατάσταση νομίζουμε ότι γίνεται επικίνδυνη”, αναφέρει το Ποτάμι.

Και καταλήγει, προτείνοντας στην κυβέρνηση να συστήσει στην πρόεδρο της Βουλής “να μη  φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 5
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
44