Πολιτική

Πότε καίγονται όλοι οι πολιτικοί….

Οι Ελληνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, δήλωσε η Ντόρα Μπκαογιάννη σε αντίθεση με την ιστορική δήλωση του πατέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ότι η μνήμη των Ελλήνων είναι πολύ κοντή.

Την ενδοοικογενειακή διαφορά περί της μνήμης των Ελλήνω,ν θα λύσει σύντομα η ιστορία. Αν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, όπως υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τότε θα ξεχάσουν όσα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που ουδόλως επιθυμεί η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αν, όμως, πράγματι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και έχει δίκιο η Ντόρα, τότε μπορεί να θυμηθούν τί έγινε τα τελευταία 40 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, οπότε Ντόρα μου η λύση είναι μία: Οι Ελληνες να έχουν μνήμη ενός έτους άντε το πολύ δύο.
Οχι παραπάνω όμως, γιατί κάηκε όλο το πολιτικό σύστημα…
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος αντιπρόεδρος στη Βουλή με 255 ψήφους – «Στο πρόσωπό μου τιμήθηκε η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία»
Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή, γιατί πιστεύω βαθιά ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις
Κουκουλόπουλος και Ανδρουλάκης