Πολιτική

Πότε καίγονται όλοι οι πολιτικοί….

Οι Ελληνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, δήλωσε η Ντόρα Μπκαογιάννη σε αντίθεση με την ιστορική δήλωση του πατέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ότι η μνήμη των Ελλήνων είναι πολύ κοντή.

Την ενδοοικογενειακή διαφορά περί της μνήμης των Ελλήνω,ν θα λύσει σύντομα η ιστορία. Αν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, όπως υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τότε θα ξεχάσουν όσα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που ουδόλως επιθυμεί η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αν, όμως, πράγματι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και έχει δίκιο η Ντόρα, τότε μπορεί να θυμηθούν τί έγινε τα τελευταία 40 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, οπότε Ντόρα μου η λύση είναι μία: Οι Ελληνες να έχουν μνήμη ενός έτους άντε το πολύ δύο.
Οχι παραπάνω όμως, γιατί κάηκε όλο το πολιτικό σύστημα…
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 51
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
48