Πολιτική

Που ψηφίζω – Βρες το εκλογικό κέντρο για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

Που ψηφίζω; Βρες σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζεις, λίγες μόλις ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2014.

Το υπουργείο Εσωτερικών, με μία ειδική εφαρμογή, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ψηφοφόρους να μάθουν που ψηφίζουν. ( http://katalogoi.ypes.gr )
Το υπουργείο, για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ δίνει τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους να μάθουν το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζουν και μέσω ενός τηλεφωνήματος στο ειδικό τηλεφωνικό κέντρο 213- 136 1500, έως τις 19.00.
Στην σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, οι ψηφοφόροι μπορούν, συμπληρώνοντας στη σχετική φόρμα το ονοματεπώνυμο (τουλάχιστον τα δύο πρώτα γράμματα), το πατρώνυμο (τουλάχιστον τα δύο πρώτα γράμματα) και τη χρονολογία γέννησης, να δουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν.
 
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
13
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος