Πολιτική

Πρόκληση! Με τροπολογία δίνουν αναδρομικά 2 ετών σε εκπαιδευτικούς αποσπασμένους σε γραφεία βουλευτών!

Αναδρομικά δύο ετών ακόμα και σε αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε βουλευτικά γραφεία «δίνει» βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη.

Βουλευτική τροπολογία για την καταβολή των υπερωριών, εξόδων κίνησης και χιλιομετρικής αποζημίωσης σε εκπαιδευτικούς, αλλά και στους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς σε βουλευτικά γραφεία, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που ψηφίζεται αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την τροπολογία της ζητά «να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης, ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών, μελών ΠΥΣΠΕ, Δ/ντή εκπαίδευσης, υπαλλήλων για την παροχή εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου, υπερωριακής απασχόλησης εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων και αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία, που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2014 καθώς και του 2015».

Η τροπολογία για την καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης στους εκπαιδευτικών για δύο έτη προκαλεί ήδη σχόλια, όχι για τα «δίκαια» των μαχόμενων εκπαιδευτικών αλλά σε ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία. Καθώς όχι μόνο δείχνει ότι οι εξαγγελίες για επιστροφή των εκπαιδευτικών στις αίθουσες από πολιτικά γραφεία, που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχει μείνει στις διακηρύξεις , αλλά και ότι οι βουλευτές φροντίζουν… για τους συνεργάτες τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα