Πολιτική

«Πυρά» Γεωργιάδη κατά ΠΑΣΟΚ: «Συνεργαστήκατε με την Κωνστατοπούλου που ήθελε να βυθίσει τη χώρα, δεν ντρέπεστε;»

«Συνεργάζεστε με αυτούς που σας χτυπούσαν, σας έβριζαν και σας πετούσαν πέτρες. Δεν ντρέπεστε;» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τοξική και επικίνδυνη υποκρισία, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης θύμισε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα μεταξύ 2012-2015, καθώς και τα επεισόδια βίας κατά στελεχών του κόμματος, αναφέροντας στη Βουλή χαρακτηριστικά: «Θυμάστε πού μας οδήγησε το κίνημα των αγανακτισμένων;

Στο χείλος της καταστροφής, στο κλείσιμο τραπεζών και στην πτώση του κόμματός σας. Και τώρα συνεργάζεστε με αυτούς που σας χτυπούσαν, σας έβριζαν και σας πετούσαν πέτρες. Δεν ντρέπεστε;».

Στη συνέχεια, σχολίασε τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι η ίδια ήταν η πρόεδρος της Βουλής που προσπάθησε να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή. «Συνεργαστήκατε με την κυρία που ήθελε να βυθίσει τη χώρα, και δεν ντρέπεστε;», ανέφερε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε επίσης την πολιτική σκηνή για την επιστροφή της τοξικότητας και αντέτεινε στην κυρία Σία Αναγνωστοπούλου ότι δεν μπορεί να του δώσει μαθήματα ανθρωπιάς, αφού η ίδια ήταν μέλος της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Θέλετε να μιλήσουμε για συγκάλυψη; Η τοποθέτηση του Ματθαιόπουλου στην Πυροσβεστική μετά την τραγωδία στο Μάτι ήταν συγκάλυψη και το παραδέχτηκε», είπε, τονίζοντας ότι ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής καταδικάστηκε για αυτήν την πράξη.

Απαντώντας στον Παύλο Χρηστίδη από το ΠΑΣΟΚ, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε με ειρωνεία ότι η φράση του Χρηστίδη αποκάλυψε τη «μυστική επιθυμία» του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με την Κωνσταντοπούλου, ευχόμενος «να βάλετε μυαλό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στα «κάγκελα» τα κόμματα μετά την έρευνα εις βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων
Οι κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος προκαλούν σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις – Παραίτηση ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «συνδικαλιστική μαφία» καταγγέλλει το ΚΚΕ – Τι λένε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Νίκη
Γιάννης Παναγόπουλος 6
Πώς η «Διαφάνεια» του Αλέξη Τσίπρα θα «παρακολουθεί» τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος - Επτά παραδείγματα
Σκοπός της πλατφόρμας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού, είναι να οργανώσει, να ενοποιήσει και να καταστήσει πραγματικά αξιοποιήσιμη την ήδη διαθέσιμη πληροφορία
Αλέξης Τσίπρας
Μαρινάκης στο 12ο briefing για τους πολίτες: Τέσσερις μεγάλες αλλαγές στην προσεχή Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε επίσης σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων, την ανεργία, την ψήφο των αποδήμων, αλλά και σε πιο εξειδικευμένα θέματα
Παύλος Μαρινάκης