Πολιτική

Σαμαράς: Καταστρέφουν ό,τι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια

“Καταστρέφεται σε δύο μήνες ό,τι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια”, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας τη δράση των αντιεξουσιαστών που έχει προκαλέσει τριγμούς στη κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι εμφανίζονται και πάλι κουκουλοφόροι, καταλήψεις, λαθρομετανάστες παντού, επεισόδια, ακόμα και επαφές με τρομοκράτες.

“Όμως μια χώρα η οποία πέρα από τα οικονομικά της προβλήματα, έχει τον πολίτη της να ζει με την ανασφάλεια και το φόβο, δεν μπορεί ούτε να προκόψει ούτε να πατήσει γερά στα πόδια της”, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πανούσης καλεί Τσίπρα

Η έντονη δράση των αντιεξουσιαστών τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο οποίος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις.

“Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό. Θέλουν έναν νέο Δεκέμβριο του 2008”, δήλωσε ο κ. Πανούσης πετώντας το μπαλάκι στον πρωθυπουργό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 16
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 7
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα