Site icon NewsIT
12:45 Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σκουρλέτης: «Ακήρυκτος πόλεμος η διαπραγμάτευση!»

Η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε συμφωνία που θα προσθέτει βάρη στους πολίτες, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης, είπε αναφερόμενος στην υπο εξέλιξη διαπραγμάτευση ότι πρόκειται για έναν “ακήρυκτο πόλεμο”.

«Ο πόλεμος αυτός δεν γίνεται με στρατεύματα στα σύνορα αλλά με όρους και όλα τα μέσα που διαθέτει ο σύγχρονος καπιταλισμός», είπε χαρακτηριστικά και «κοντός ψαλμός αλληλούια».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο πόλεμος είναι μεγάλος. Δυο μεγάλα σχέδια συγκρούονται στην Ευρώπη και είναι ευθύνη της κυβέρνησης η αμφισβήτηση του φιλελευθερισμού.

Παράλληλα ο υπουργός Εργασίας ο οποίος απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη κάλεσε όλα τα κόμματα όπως και τον Περισό να στηρίξουν την κυβέρνηση με τον βουλευτή του ΚΚΕ να εκτιμά ότι η νέα συμφωνία θα επιφέρει και άλλα μέτρα στην καμπούρα του ελληνικού λαού.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός τόνισε ότι η στόχευση της κυβέρνησης είναι μια έντιμη και ανακουφιστική συμφωνία ενώ εκτίμησε ότι επειδή για πρώτη φορά έχει αμφισβητηθεί η κυρίαρχη γραμμή λιτότητας και συμπίεσης της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, γι αυτό έχει οξυνθεί η πολιτική αντιπαράθεση αυτό το διάστημα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version