Πολιτική

Σουλτς: ‘Ενας ελέφαντας θα ήταν καλύτερος διπλωμάτης από τον Πάνο Καμμένο

“Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον Καμμένο”. Άκρως επικριτικός ήταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, αναφερόμενος στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ ο συνασπισμός με τους ΑΝΕΛ.

Σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες τού επανέλαβε ότι είναι λάθος ο συνασπισμός με τους ΑΝΕΛ και πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο.»

«Πιστεύω πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο γραφείο της δημοσιογράφου Αντιγόνης Πανέλλη που έφυγε από τη ζωή
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο γραφείο της δημοσιογράφου που «έφυγε» στα 57 της
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή
Επιστολή προς την Bundestag για τη διατήρηση της Ελληνικής Υπηρεσίας της Deutsche Welle - «62 χρόνια ανεξάρτητης δημοσιογραφίας»
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Κύπριος βουλευτής Χάρης Γεωργιάδης και ο Marian Wendt, επικεφαλής του Ιδρύματος Konrad-Adenauer για την Ελλάδα και Κύπρο
Το λογότυπο της Deutsche Welle έξω από τα κεντρικά γραφεία της στο Βερολίνο