Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σπίρτζης στο newsit.gr: Δύσκολη διαδικασία η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης στο newsit.gr: Δύσκολη διαδικασία η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Για την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση και πως διαχειρίζεται μεγάλα θέματα αλλά και για τα περίφημα ραντεβού που γίνονται για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης στο newsit.gr και στην Ελένη Καλογεροπούλου.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ  και βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Σπίρτζης, παραδέχεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως υποτίμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφέρεται στον τρόπο που αντιπολιτεύεται το κόμμα του και μίλησε για «νεοφιλελεύθερη λαίλαπα  που ζει σήμερα η ελληνική κοινωνία». Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στην διαδικασία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς την μια δύσκολη διαδικασία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συγκεράσει όλες τις απόψεις  των ανθρώπων που κινούνται στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο.

Ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον newsit.gr  παίρνει επίσης θέση για τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και αποκαλύπτει εάν θα υπάρξουν και άλλα ραντεβού όπως αυτό του Αλέκου Φλαμπουράρη με τον Κώστα Γείτονα  προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις  ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη στην Ελένη Καλογεροπούλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις