Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Με Καζαντζάκη ξεκίνησε την πρώτη ομιλία του ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Με Καζαντζάκη ξεκίνησε την πρώτη ομιλία του ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΦΩΤΟ INTIME

Στα Χανιά, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να κάνει το βράδυ της Τρίτης την πρώτη ομιλία του, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε για να τον ακούσει.

Το ραντεβού δόθηκε για τους Τάφους των Βενιζέλων, όπου όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του CretaPost, μέλη και φίλοι του κόμματος ήταν εκεί από νωρίς. Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με χειροκροτήματα.

Φτάνοντας στο σημείο, λίγο πριν την ομιλία του, είπε στους δημοσιογράφους:

«Είναι τελείως απρόσμενη για μένα αυτή η στιγμή, αυτή η υποδοχή. Αισθάνομαι ταπεινοφροσύνη και είμαι πολύ συγκινημένος εδώ, στις ρίζες μου που ερχόμουν κάθε καλοκαίρι. Έχουμε πολλή δρόμο μπροστά μας. Ξέρω πολύ καλά ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω».

Ακούστε στο βίντεο του zarpanews, την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη:

«Παραφράζω τις λέξεις του Καζαντζάκη, ότι η Κρήτη δεν είναι για τους νοικοκυραίους, είναι για τους κουζουλούς. Επειδή οι κουζουλοί κάνουν αυτό τον τόπο τόσο υπερήφανο… Είμαι ένας κουζουλός ο οποίος αφήνει την Αμερική για να έρθει εδώ στην πατρίδα μου. Για να προσπαθήσει να αφήσει μία παρακαταθήκη με το δικό μου μικρό τρόπο» είπε μιλώντας στο πλήθος.

Μάλιστα, δεν χρησιμοποίησε μικρόφωνο για να μιλήσει στον κόσμο. Είπε τις πρώτες κουβέντες απευθυνόμενος στο πλήθος και στη συνέχεια, έγινε ένα με αυτό, ακούγοντας τους πολίτες.
Εκείνοι, με τη σειρά τους, συζήτησαν μαζί του θέματα της επικαιρότητας. Όπως οι πυρκαγιές, τα Τέμπη και η καθημερινότητα.

Όπως βλέπετε στις εικόνες, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να βγάλουν μία σέλφι, με τον νέο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος δεν είπε όχι σε κανέναν.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις