Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ολοκλήρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ με επίσκεψη στο Ινστιτούτο CSIS

Με επίσκεψη στο Ινστιτούτο CSIS στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη (17.4.24) ολοκλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για την προοδευτική διακυβέρνηση που οραματίζεται για την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανάρτηση του που έκανε στα αγγλικά, αναφέρει:

 «Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στην Ουάσιγκτον, επισκέφτηκα ένα οικείο μέρος, το Ινστιτούτο CSIS, όπου είχα μια από τις πρώτες επαγγελματικές μου εμπειρίες το 2007».

«Ήμουν στην ευχάριστη θέση να ανταλλάξω απόψεις με τους διευθυντές του και να επωφεληθώ από τις πολύτιμες γνώσεις τους για την προοδευτική διακυβέρνηση που οραματίζομαι για την Ελλάδα», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55