Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ολοκλήρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ με επίσκεψη στο Ινστιτούτο CSIS

Με επίσκεψη στο Ινστιτούτο CSIS στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη (17.4.24) ολοκλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για την προοδευτική διακυβέρνηση που οραματίζεται για την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανάρτηση του που έκανε στα αγγλικά, αναφέρει:

 «Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στην Ουάσιγκτον, επισκέφτηκα ένα οικείο μέρος, το Ινστιτούτο CSIS, όπου είχα μια από τις πρώτες επαγγελματικές μου εμπειρίες το 2007».

«Ήμουν στην ευχάριστη θέση να ανταλλάξω απόψεις με τους διευθυντές του και να επωφεληθώ από τις πολύτιμες γνώσεις τους για την προοδευτική διακυβέρνηση που οραματίζομαι για την Ελλάδα», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ»
«Με την γεμάτη τόλμη κυβέρνηση του Τραμπ οι σχέσεις ολοένα και βελτιώνονται, μαζί ΗΠΑ - Ελλάδα επεκτείνουν τις σχέσεις τους σε επίπεδο Άμυνας και Οικονομίας, ενώ Προωθούμε την Ελλάδα ως hub ενέργειας» λέει η πρέσβης των ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αβάσιμες κατηγορίες για λογοκλοπή στο βιβλίο του «Ρώμη» - «Πόσο δειλά ανθρωπάκια είναι αυτοί που μας βρίζουν»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε ήδη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον λογαριασμό στο X που έκανε αυτή την κατηγορία
Άδωνις Γεωργιάδης 7
Αποστολάκη εναντίον Παπαχλιμίντζου για τα μπλόκα των αγροτών: «Δεν μου αρέσει η ερώτηση, είναι παγίδευση» – «Σεβαστό να μη θέλετε να απαντήσετε»
Με έκπληξη ο δημοσιογράφος άκουσε την κ. Αποστολάκη να του λέει πως η ερώτησή του δεν της αρέσει και δεν την αποδέχεται
H Μιλένα Αποστολάκη 37