Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Τα πρώτα πλάνα από την επίσκεψή του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – «Τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πρώτα πλάνα από την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Παλαιστίνη, «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας (27.05.24).

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, που ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Παλαιστίνη.

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πατριάρχης δήλωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι σημείο συνάντησης των τριών μεγάλων θρησκειών και ότι υπάρχει χώρος για Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως η παρούσα κατάσταση με τον πόλεμο στη Γάζα δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα και ο Δυτικός Κόσμος και η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένουν απαθείς.

 

«Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε μαζί σας και να στηρίζουμε το Πατριαρχείο ως αξιωματική αντιπολίτευση», είπε χαρακτηριστικά.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κα Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης Άμυνας, κος Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχισα Εξωτερικών, κα Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος κος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
95
Αλέξης Τσίπρας: Eπιβολή πατριωτικής εισφοράς στα υπέρμετρα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων
«Είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά; Όσο δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να συγκρουστείς με τα συμφέροντα και την ευθύνη να στηρίξεις την κοινωνία» λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε βίντεό του στα social media
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
27
Η Μαρία Καρυστιανού και επίσημα στην ηγεσία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών – Μέσα στον Μάιο η παρουσίαση του νέου κόμματος
«Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, επειδή την ενώνει η αλήθεια και η αγάπη για το δίκαιο», υπογραμμίζει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 51