Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη

Στον πρώην υφυπουργό του της κυβέρνησης Καραμανλή Γιάννη Βαληνάκη ανήκει το σπίτι στο Κολωνάκι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι που πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης το είχε πουλήσει ο Γιάννης Βαληνάκης σε εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων που με τη σειρά της το ανακαίνισε και το πούλησε

Ο κ. Βαληνάκης ήταν υφυπουργός Εξωτερικών και είναι αυτός που τον Απρίλιο του 2021 είχε πουλήσει το εντυπωσιακό διαμέρισμα των 246 τ.μ. στην εταιρεία First Seat έναντι 770.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας.

Τρία χρόνια μετά, το διαμέρισμα περνά στην ιδιοκτησία του Στέφανου Κασσελάκη, έναντι 1.7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η περιγραφή του ακινήτου αναφέρει πως πρόκειται για 2 διαμερίσματα του 3ου και 4ου ορόφου τα οποία έχουν συνενωθεί και πλέον είναι μεζονέτα 246,18 τμ.

Το διαμέρισμα του 3ου ορόφου αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, χολ, τουαλέτα, W.C, λουτρό, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας, σαλόνι. Στον 4ο όροφο, στον οποίο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, κουζίνα, W.C, χωλλ, καθιστικό, λουτρό, σαλόνι και βεράντα.

Μετά την ανακαίνιση η τιμή από τα 770.000 ευρώ πήγε στα 2,2 εκατ. ευρώ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, διαπραγματεύτηκε την τιμή και έκλεισε τελικά τη συμφωνία στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία της αγοραπωλησίας βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο. Το ακίνητο έχει αποσυρθεί από τη μεσιτική αγορά και πλέον μένει να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που μάλλον θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης κατά γιατρών Πάνου Ρούτσι: Κινδυνεύει η ζωή του και παίζουν παιχνίδια
«Έχουμε το πρωτοφανές περιστατικό ότι οι γιατροί του νοσοκομείου Νίκαιας, χωρίς να έχουν το νόμιμο δικαίωμα, εξέδωσαν ανακοίνωση εκπροσωπόντας το ΕΣΥ, ενώ δεν το εκπροσωπούν», ανέφερε ο Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην διημερίδα του υπουργείου
30
To πολιτικό παρασκήνιο μετά την ηχηρή παρέμβαση Δένδια για τον Πάνο Ρούτσι – Ποιοι συντάσσονται με τη γραμμή του υπουργού Άμυνας
Mήνυμα Μητσοτάκη στο εσωτερικό της Ν.Δ. για αντίσταση στον λαϊκισμό με τον πρωθυπουργό να ζητά από όλους να μην παρασύρονται από τις «μίζερες εντυπώσεις της στιγμής»
Νίκος Δένδιας 4