Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση Τσίπρα: Δεν το είπε, αλλά ανησυχεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Η αποκάλυψη που φέρεται να έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ πως το τηλέφωνό του παρακολουθείται από την ΕΥΠ έχει προκαλέσει… χαμό στην πολιτική σκηνή.

Τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Real News της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι: «τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας» διαψεύστηκαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσούκαλη.

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα. Δεν ξέρω πού το βρήκαν. Εγώ ήμουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τέτοιο πράγμα δεν άκουσα», είπε ο κ. Τσούκαλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όμως για άλλη μια φορά, στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διαφορετικές φωνές.

«Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι τα τηλεφωνήματα είναι ασφαλή. Ζούμε όμως στην χώρα που “διέπρεψαν” οι Τόμπρας-Μαυρίκης κ έχει πολλά “βαλιτσάκια”» σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Νωρίτερα, μέσω του ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε για το δημοσίευμα και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε και επιβεβαίωσε: «Τέτοια συγκεκριμένη καταγγελία δεν έγινε ακριβώς, αλλά υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός στην ηγεσία του κόμματος ιδιαίτερα μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες».
Επίσης, μίλησε για “ιδιωτικά βαλιτσάκια”, καταγγέλλοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει επαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεωρούν τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση αλλά 6,4% την ψηφίζει!

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Δένδιας σε Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις: Διαψεύδεις ή είσαι συκοφάντης

Το εγχειρίδιο μίσους της Χρυσής Αυγής – “Πίστευε, υπάκουε, πολέμα”

Ποιος θα “στεγάσει” τα “ορφανά” της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε