Πολιτική

Στη Νέα Υόρκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις γερμανικές οφειλές και το χρέος

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να παραδώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης για τις γερμανικές οφειλές και το δημόσιο χρέος.
 

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι κεντρική ομιλήτρια στο διεθνές Συνέδριο «The Politics of Memory Victimization, Violence and Contested Narratives of the Past», που πραγματοποιείται το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου 2015.

 

Η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου φέρει τον τίτλο «Truth, Justice and selective memory: From the war reparations owed to Greece by Germany to today’s memoranda regime targeting human rights and democracy in the name of “Greek debt”» («Αλήθεια, Δικαιοσύνη και επιλεκτική μνήμη: Από τις γερμανικές επανορθώσεις που οφείλονται στην Ελλάδα από τη Γερμανία, στο σημερινό καθεστώς τον Μνημονίων που βάζει στο στόχαστρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία στο όνομα του “δημοσίου χρέους”»).
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1