Site icon NewsIT
13:59 Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Στην Αθήνα ο Ολι Ρεν

Θα συναντηθεί με στελέχη της Κυβέρνησης.

Ο επίτροπος 'Ολι Ρεν. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο επίτροπος 'Ολι Ρεν. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και των δημοσίων οικονομικών θα συζητήσει με τις ελληνικές αρχές ο αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις επίτροπος Ολι Ρεν που φθάνει τη Δευτέρα στην Αθήνα, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
    
Ο Ολι Ρεν θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, τον υπουργό οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο.

    Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση αυτών των συναντήσεων θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του Ο. Ρεν στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version