Πολιτική

Στην ΕΡΤ το debate Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα – Θα γίνει την Τετάρτη

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15, η ΕΡΤ θα μεταδώσει το debate μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η τηλεμαχία, οι όροι της οποίας θα συμφωνηθούν αύριο, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων, θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1.

Πρόσκληση στους δυο υποψηφίους απέστειλε και ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega Σταμάτης Μαλέλης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό: Δεν έχει έρεισμα, επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικές δικαιοδοσίας
«Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πολιτική αρχών που εφαρμόζει και καλεί την Τουρκία να μην προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι για εσωτερική χρήση και μόνο»
Χάρτης Τουρκίας 7