Site icon NewsIT
01:37 Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στην Ουάσινγκτον ο Μηταράκης εν όψει της ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ

H πορεία των διαπραγματεύσεων για την εμπορική συμφωνία ΕΕ- ΗΠΑ (TTIP) κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας, θα αποτελέσει βασικό θέμα των συζητήσεων που θα έχει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, στην Ουάσινγκτον.

Ο κ. Μηταράκης ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον, όπου σήμερα, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση ως κεντρικός ομιλητής στην ανοικτή συζήτηση, που οργανώνει το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα: «2014- Η Ελληνική Προεδρία της ΕΕ: Μία Ευκαιρία για τη Διεύρυνση του Διαντλαντικού Διαλόγου».

Ο υφυπουργός θα έχει συνάντηση και με τον ειδικό σύμβουλο του Αμερικανού Προέδρου, Κρίστοφερ Σμαρτ, στον Λευκό Οίκο. Τέλος, θα συναντηθεί με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Εμπορίου των ΗΠΑ, πρέσβειρα Μίριαμ Σαπίρο, με την οποία θα συζητήσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με την εμπορική συμφωνία ΕΕ- ΗΠΑ (TTIP) κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκάθαρη η συμφωνία για προστασία της ελληνικής φέτας και άλλων 15 εθνικών προϊόντων

Χαμός στη Βουλή για τη φέτα και τις ελιές

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version