Πολιτική

Στις 27 Μαρτίου η ενημέρωση της Βουλής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Τι προβλέπει η διαδικασία - Το σχετικό αίτημα γνωστοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο του σώματος, Νικήτα Κακλαμάνη

Η ενημέρωση της ολομέλειας της Βουλής από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετατέθηκε για την Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2025, «για τον προγραμματισμό των αμυντικών εξοπλισμών και την αμυντική πολιτική της χώρας», σύμφωνα με νεότερη επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.

Αρχικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει να ενημερώσει το σώμα για τα εξοπλιστικά την Τρίτη, 18 Μαρτίου.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού (Ανακοινώσεις και δηλώσεις της Κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής).

Στη διαδικασία αυτή προβλέπεται ομιλία του πρωθυπουργού, ανάπτυξη των απόψεων των προέδρων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, δευτερολογία του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων και κλείσιμο από τον πρωθυπουργό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ