Πολιτική

Στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Κατήγγειλε ότι της άδειασαν τους λογαριασμούς

Τηλεφωνική επικοινωνία με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα χάκερς και της αφαιρέθηκαν χρήματα από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με την κα Γεροβασίλη προκειμένου να πληροφορηθεί τι ακριβώς συνέβη και να την ενημερώσει για άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας. Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Γεροβασίλη μετέβη κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Όλγα Γεροβασίλη αποκάλυψε πως άγνωστοι χάκερς κατάφεραν και της απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς χάκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της. Μάλιστα στην δήλωσή της συνδέει την υπόθεση αυτή με τις παρακολουθήσεις. 

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

«Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων» καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 7
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά