Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία - Έντονη κίνηση στο σημείο
Πολιτική

Στο νομοσχέδιο για την Άνοια φέρνουν ένα “σκασμό” τροπολογίες

Σειρά τροπολογιών έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που αφορά την ίδρυση Παρατηρητηρίου για την 'Ανοια, του οποίου συνεχίζεται από το πρωί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και αναμένεται να ψηφιστεί αργά απόψε.

Οι δεκάδες υπουργικές τροπολογίες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η συμφωνία για δίμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση τόσο δια των υπουργών της, όσο και των εισηγητών της, υπεραμύνεται της αναγκαιότητας των νέων ρυθμίσεων, υποστηρίζοντας ότι αφορά την λύση χρόνιων προβλημάτων για τα οποία δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Από την πλευρά της η Αντιπολίτευση κάνει λόγο για προεκλογικές ρουσφετολογικές ρυθμίσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάζονται» Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Κατώτερος των περιστάσεων ο Ανδρουλάκης» – «Οι μάσκες έπεσαν, δεν σας παίρνει»
Κυβερνητικές πηγές κατηγορούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «τοξική ρητορική» - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
Μέγαρο Μαξίμου
Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης για τις υποκλοπές: Κάνετε τις κότες – Παπασταύρου: Επενδύετε σε μια υπερχειλίζουσα τοξικότητα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «θεσμική παρακμή», άφησε αιχμές για τη διαδικασία στις Ανεξάρτητες Αρχές και υπερασπίστηκε την πρόταση για 4ημερη εργασία
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ