Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης – Τραυματίστηκε στις διακοπές του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης το βράδυ της Κυριακής (20.08.2017).

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά έκανε διακοπές με την οικογένειά του στη Θάσο.

Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Στυλιανίδης, ενώ έπαιζε με τον γιο του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, έσπασε το δεξί του χέρι, ενώ χτύπησε και στο μέτωπο.
Το βράδυ της ίδιας μέρας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια, ενώ κρίθηκε απαραίτητη -για προληπτικούς κυρίως λόγους- η εισαγωγή του στην Ορθοπαιδική Κλινική, στον 5ο όροφο.

Πηγή: kavalapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
17
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης