Πολιτική

Συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Εθνική Ποδοσφαίρου και Μίλτο Τεντόγλου: «Είναι μία ομάδα που δεν θέλεις να σταματήσεις να βλέπεις»

«Μίλτο, πιστεύουμε σε εσένα και μας κάνεις περήφανους» έγραψε ο πρωθυπουργός. Το «μπράβο» του Νίκου Ανδρουλάκη στην Εθνική

Αποθεωτικά τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την σημερινή (23.03.2025) εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου αλλά και για την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στα social media, είπε το δικό του «μπράβο» στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου που κατάφερε να νικήσει 0-3 τη Σκωτία αναδεικνύοντας πλήρως το ταλέντο των παικτών της.

Στο τέλος της ανάρτησης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος βγήκε 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου καθώς ήταν άρρωστος.

«Μια Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου που δεν θέλεις να σταματήσεις να τη βλέπεις! Δεν είναι το αποτέλεσμα μόνο και η φοβερή εμφάνιση αυτών των νέων παιδιών. Είναι η εικόνα μιας ομάδας – οικογένειας. Μια ομάδα με εντυπωσιακό παρόν και κυρίως λαμπρό μέλλον. Μια ομάδα που μας γεμίζει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή», έγραψε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Όμως σήμερα δεν μπορώ να μην αναφερθώ και σε έναν κορυφαίο αθλητή μας στον στίβο. Το πόσο σπουδαίος είναι ο Μίλτος Τεντόγλου δεν φαίνεται μόνο στις νίκες, αλλά πολύ περισσότερο σε ημέρες σαν τη σημερινή. Σε ημέρες που το προσδοκώμενο αποτέλεσμα δεν έρχεται, αλλά αρκεί μια φράση του: “Μην σταματάτε να πιστεύετε σε μένα. Είμαι καλά ακόμη”. Μίλτο, πιστεύουμε σε εσένα και μας κάνεις περήφανους. Κάθε φορά», συνέχισε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της νεανικής Εθνικής μας και στον προπονητή για τη μεγάλη επιτυχία! Ένα ξεχωριστό μπράβο στον 17χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα, νεαρότερο σκόρερ στην ιστορία της!

«Ένα ξεχωριστό μπράβο στον Κωνσταντίνο Καρέτσα»

Το δικό του «μπράβο» στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, είπε μέσα από ανάρτηση στα social media, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας ένα ξεχωριστό συγχαρητήρια στον 17χρονο σκόρερ Κωνσταντίνο Καρέτα.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της νεανικής Εθνικής μας και στον προπονητή για τη μεγάλη επιτυχία! Ένα ξεχωριστό μπράβο στον 17χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα, νεαρότερο σκόρερ στην ιστορία της!», έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη νέα ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Έχω τεράστιο θαυμασμό για την Ελλάδα και θα ήθελα να την επισκεφτώ
Κατά την τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων από τον νέο πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζήτησε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ντόναλντ Τραμπ 23
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Είμαστε περήφανοι, δεν λύγισαν, δεν λιγοψύχησαν» δηλώνουν στο newsit.gr συγγενείς των εκτελεσθέντων
Τα 12 ιστορικά ντοκουμέντα που εμφανίστηκαν προς δημοπράτηση στο eBay και εξετάζει το ΥΠΠΟ φωτίζουν για πρώτη φορά τις τελευταίες στιγμές των 200 της Πρωτομαγιάς του ’44, ενώ συγγενείς μιλούν για «ανατριχίλα» και υπερηφάνεια και εντείνονται οι πιέσεις να αποκτηθούν από το κράτος
Κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα την Πρωτομαγιά του '44
17
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης