Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Με Τσίπρα και Ανδρουλάκη θα μιλήσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός

Από το απόγευμα θα αρχίσει η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα αποτελέσματα της συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χθες Κυριακή 13/03/2022 στην Κωνσταντινούπολη. 

Κατόπιν επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών, προγραμματίστηκαν οι παρακάτω επικοινωνίες:

Ο πρωθυπουργός, θα επικοινωνήσει στις 18:00 με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Στις 19.00, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Στις 10.00, το πρωί της Τρίτης 15/03, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στις 10.30, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Στις 11.30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών είχε προαναγγείλει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32