Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να φύγουν οι Σπαρτιάτες από πίσω μας – Πήρε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα θα στείλει ο νέος επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος προκειμένου να απομακρυνθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος Σπαρτιάτες οι οποίοι κάθονται πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο είπε ότι από την Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στην δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα. Στην έναρξη της συνεδρίασης σύσσωμη  η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποθέωσε τον Αλέξη Τσίπρα. 

Νωρίτερα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τον Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρό της κάνοντας δεκτή την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Στο ίδιο πλαίσιο εξέλεξε κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους Νάσο Ηλιόπουλο, Νίκο Παππά και Θεοδώρα Τζάκρη.

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Διονύσης Καλαματιανός και διευθυντής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής την Όλγα Γεροβασίλη. Επίσης αποφάσισε να υπερψηφίσει την πρόταση για πρόεδρο της Βουλής τον Κώστα Τασούλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17