Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να καλύπτει τη φασιστική βία

Με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εθνικιστικό και διχαστικό λόγο! Μάλιστα, στην ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να σταματήσει να καλύπτει τη φασιστική βία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η χτεσινή φασιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και ο τραυματισμός πολίτη που πήγαινε σε εκδήλωση της εφημερίδας Εποχή από κοντάρι σημαίας, είναι άλλο ένα αποκρουστικό περιστατικό ακροδεξιάς βίας, που προσβάλλει τις δημοκρατικές αξίες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα: «Οι επιθέσεις αυτές τρέφονται από τον εθνικιστικό και διχαστικό λόγο που καλλιεργεί η αξιωματική αντιπολίτευση και νομιμοποιούνται πολιτικά από τη συνολική της στάση. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται και να σιωπά. Πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να σταματήσει να καλύπτει τη φασιστική βία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής επιχείρηση σπίλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να κινείται στο βούρκο
«Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη. Αναμένουμε τη δημόσια δέσμευση του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα κρυφτούν πίσω από την ασυλία του»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει ψέματα – Η οικογένειά του εισπράττει 10.000 ευρώ τον μήνα
«Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω τον Ανδρουλάκη στα δικαστήρια - Είναι ένας βαθύπλουτος, ένα εκατ. από εδώ και ένα από εκεί, και τώρα τον έπιασε ο πόνος για τον φτωχό Έλληνα»
Άδωνις Γεωργιάδης 17
Με τη Μαρία Καρυστιανού ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός – «Δεν θα μπορούσα να λείπω από μια τέτοια ιστορική συγκυρία», είπε για το νέο κόμμα
Την Πέμπτη το βράδυ η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε ότι η ανακήρυξη του νέου κόμματος θα γίνει στις 21 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη
Καρυστιανού 97
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η απουσία Καραμανλή και η απάντηση στους αμφισβητίες
Ο Κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει κριτική στη αντιπολίτευση, στην οποία προσάπτει ότι αποκλειστικός της στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 17
Σκληρή επίθεση Ανδρουλάκη σε ΝΔ: «Μούφα δημοσιογράφος ο Κατακουζηνός σε επιχείρηση πολιτικής δολοφονίας μου»
«Δεν μπορεί να είναι στη θέση μου ο Μητσοτάκης. Διότι εγώ ούτε οργάνωσα το παρακράτος του predator, ούτε το παρακράτος των υποκλοπών, ούτε με εκβιάζει ο Ντίλιαν, ούτε με εκβιάζει ο ανιψιός μου»
O Νίκος Ανδρουλάκης 27