Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για τη χυδαία επίθεση στην Αναγνωστοπούλου: Να αποδοκιμάσεις αλλιώς υιοθετείς

Ανακοίνωση για το απαράδεκτο σχόλιο του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σε βάρος της Σίας Αναγνωστοπούλου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση καλεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας “να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματος του”. Σε αντίθετη περίπτωση όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ “θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του”

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ. Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης.
 
Καλούμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματος του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του.”

Το χυδαίο σχόλιο του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται λίγες ώρες μετά τη χυδαία δήλωση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

Η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε χθες στον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τους σεξιστικούς αλλά και ρατσιστικούς του ισχυρισμούς για τις χώρες του Νότου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε την ανάρτηση ως «μια “πουτάνα” του Νότου». Η ανάρτησή της κέρδισε τις εντυπώσεις και έγινε viral.

Ωστόσο ο Διευθυντής του Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με ένα ανεκδιήγητο tweet προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Στο tweet που βρίθει σεξισμού και χυδαιότητας και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικό πολιτισμό ή κριτική, ο Εμμανουήλ Κούλας αναφέρει: “Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτάνα” του Νότου”.

Κλαυσίγελω προκαλεί και η προϋπηρεσία του εν λόγω στελέχους στην UNESCO, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του…

Όπως αναμενόταν, το χυδαίο σχόλιο ξεσήκωσε τους χρήστες των social media που κατέκριναν το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό του υπό τη γενική κατακραυγή.

Η αντίδραση της Σίας Αναγνωστοπούλου

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δήλωση καταδίκης από τη Νέα Δημοκρατία, για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Διευθυντή Θεσσαλονίκης της Νεολαίας του Κόμματος γεγονός που σχολίασε και η ίδια η Σία Αναγωνστοπούλου στο λογαριασμό της στο Facebook αναφερόμενη στη χυδαία προσωπική επίθεση που δέχτηκε.

“Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβανεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτανα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή….” έγραψε η βουλευτής Αχαΐας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1