Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα – Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική νεοναζιστική συμμορία

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πριν 3 χρόνια φανέρωσε σε ολόκληρη την κοινωνία με τον πιο τραγικό τρόπο το απεχθές πρόσωπο των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εγκληματική νεοναζιστική συμμορία που έχει πρωταρχικό στόχο την εξόντωση όλων όσοι αγωνίζονται για μια δικαιότερη κοινωνία.

Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και καλούμε όλους τους πολίτες να υπερασπιστούν τις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Σε μια περίοδο που οι νεοναζί επιχειρούν, με αφορμή το δράμα χιλιάδων προσφύγων, να σπείρουν το δηλητήριο του φυλετικού μίσους, ο αγώνας για όσα πάλεψε σε όλη του τη ζωή ο Π. Φύσσσας καθίσταται προτεραιότητα.

Για μια ακόμα φορά ζητούμε την ταχεία εκδίκαση και την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών τόσο της συγκεκριμένης υπόθεσης, όσο και όλων των νεοναζιστικών εγκλημάτων στη χώρα μας”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβλήματα με το καλημέρα στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική - Το χρονόμετρο, οι ενστάσεις και οι εντάσεις
Ένταση από τα... αποδυτήρια με την υποβολή ενστάσεων επί της διαδικασίας για τη σύσταση Προανακριτικής με καταγγελίες και προαναγγελίες αποχωρήσεων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
3