Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος για την κατάληψη στην Θεσσαλονίκη: Άλλος ένας χώρος δόθηκε στην κοινωνία

Ανάρτηση έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σχετικά με την εκκένωση κατάληψης στην Θεσσαλονίκη.

Το κτίριο αυτό στην Θεσσαλονίκη τελούσε υπό κατάληψη από το 2015 και η αστυνομία έκανε «ντου» γύρω στις 6:00 τα ξημερώματα, με τον Τάκη Θεοδωρικάκο να αναφέρει πως αποδόθηκε στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός έγραψε:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε νέο κόμμα και επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη»
Το παρών έδωσε η πλειοψηφία των στελεχών του παλιού και νέου ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος και ο Αλέξης Χαρίτσης - Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίθεση στην κυβέρνηση χωρίς να αναφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
56
Όλος ο παλιός και ο νέος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»
Πάνω από 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν το παρόν στο Παλλάς, ενώ πολλοί από τον πολιτικό χώρο που κάποτε ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Τσίπρα, βρέθηκαν στην παρουσίαση
Παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα