Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος για Χρήστο Σπίρτζη: Νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ.

«Είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα», αναφέρει στην απάντηση του στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Χρήστο Σπίρτζη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ. από τον αρμόδιο τομεάρχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστο Σπίρτζη.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και ταυτόχρονα εκσυγχρονίζει διαρκώς τις υποδομές της. Αναλυτικά, στην απάντηση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Από τους ίδιους που το Σάββατο αποκάλεσαν τους Έλληνες αστυνομικούς βιαστές, δολοφόνους, καουμπόηδες και ανεκπαίδευτα ρουσφέτια.

Από τους ίδιους που όταν κυβέρνησαν έκαναν συστάσεις στους πολίτες να παριστάνουν ότι κοιμούνται όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια τους.

Από τους ίδιους που υπέθαλπαν τα άβατα ανομίας στη Φοιτητική Εστία Ζωγράφου, σε πανεπιστήμια και γειτονιές της χώρας μας.

Από τους ίδιους που αρνήθηκαν κάθε ενίσχυση της ΕΛΑΣ και εξήγγειλαν την κατάργηση των μισών υπηρεσιών της.

Και όλα αυτά με αφορμή το δολοφονικό συμβάν οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη, το οποίο διερευνάται από την Αστυνομία. 

Προφανώς, είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ενισχύουμε συστηματικά την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τους 3.300 αστυνομικούς, που ήδη περιπολούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις υποδομές και τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 361
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 2