Πολιτική

Τέμπη: Στις 4 Μαρτίου η συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής και στις 5 Μαρτίου η προ ημερησίας

Η κυβέρνηση δεν θα μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης, σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη

Τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι δύο συζητήσεις για την υπόθεση των Τεμπών ανακοίνωσε επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη (20.02.25).

Όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης, στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ενώ στις 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα Τέμπη.

Ερωτηθείς, αν σκοπεύει η κυβέρνηση να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας, όποτε αυτή κατατεθεί, σε ψήφο εμπιστοσύνης, ο ίδιος απάντησε πως όχι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό: Δεν έχει έρεισμα, επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικές δικαιοδοσίας
«Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πολιτική αρχών που εφαρμόζει και καλεί την Τουρκία να μην προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι για εσωτερική χρήση και μόνο»
Χάρτης Τουρκίας 7