Πολιτική

Τι είπαν Σαμαράς-Ψωμιάδης

Σταθερά στο πλευρό του Περιφερειάρχη δηλώνει η Ν.Δ. με τον Αντώνη Σαμαρά που βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει την αγάπη του κόμματος στο πρόσωπό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

μετά τη θερμή όπως περιγράφεται συνάντηση που είχαν αμέσως μετά την άφηξη του προέδρου στη Συμπρωτεύουσα.
Ο Αντώνης Σαμαράς στάθηκε ωστόσο ιδιαίτερα στα προβλήματα του Καλλικράτη μιλώντας για ένα σύστημα που καταρρέει:
“ Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Περιφερειάρχη μας. Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτόν. Μιλήσαμε, όμως, και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις Περιφέρειες γενικότερα.
Είναι μία κατάσταση, η οποία από πλευράς θεσμικής, αλλά και από πλευράς εκτέλεσης, καταρρέει. Και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα συνεχίσουμε να το θέτουμε και στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό, προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτός ο νέος θεσμός γενικότερα. Γιατί έργα δεν γίνονται, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τους είχαμε προειδοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος το ζει. Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα.”
Ο Π. Ψωμιάδης από την πλευρά του δήλωσε την ευχαρίστησή του για τη στήριξη του κόμματος, μιλώντας με θερμά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά:
“Πολλές ευχαριστίες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε όλο το κόμμα, ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας τον Αντώνη Σαμαρά γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου. Συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και όπως έχω δηλώσει και εγώ, είμαι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι η κυρίαρχη σήμερα δύναμη, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς