Πολιτική

Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας ζήτησαν οι Οικολόγοι

Tην αντίρρηση του κόμματος για την παρουσία του Φράγκου Φραγκούλη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση εξέφρασε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

«Μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας», σημείωσε.

Υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%.

«Είμαστε πολιτικός χώρος που πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη θέση μας στο ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι οι συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό επικεντρώθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι πρότεινε ο Φ.Κουβέλης στον πρωθυπουργό για την Συνοδο Κορυφής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για άρση μονιμότητας: «Διαχρονικά η ΝΔ πίστευε ότι πρέπει να αξιολογούνται όλοι και στο δημόσιο και πρέπει να έχει συνέπειες»
Απάντηση Μαξίμου μέσω Ντόρας στον Σαμαρά: «Αυτή η κυβέρνηση «ψήλωσε» την Ελλάδα όσο καμία άλλη τις τελευταίες δεκαετίες και διπλωματικά και αμυντικά»
Ο Παύλος Μαρινάκης
6
Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του αιτήματος της ΝΔ για Καραμανλή και οι δημοσκοπικές ανάσες μετά το πόρισμα Καρώνη
Με την κατάθεση των αιτημάτων για σύσταση Προανακριτικής, μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τον ορισμό συζήτησης και ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση της Επιτροπής που θα ακολουθηθεί το «μοντέλο Τριαντόπουλου»
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 1