Πολιτική

Το νέο αστέρι της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ

Να το δείτε, θα εξελιχθεί σε νέο αστέρι. Από τις πρώτες μέρες που τοποθετήθηκε στο υπουργείο Παιδείας η Σία Αναγωνστοπούλου φρόντισε να μας δώσει δείγματα γραφής.

Και όσο περνά ο καιρός φροντίζει να επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις της εκείνους που ελπίζουν πως θα σκάει το χειλάκι τους όταν η κυρία Αναγνωστοπούλου εκφράζει δημοσίως τις βαρυσήμαντε σκέψεις της και τις βαθιές αναλύσεις της.
Τελευταίο κατόρθωμα η σημερινή δήλωση. Με όλο το βαρύ ύφος και τη σοβαρότητα που ταιριάζει στο αξίωμά της δήλωσε για την υπόθεση Πανούση: “Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές” .
Πάντα τέτοια Σία μου. Και ο Κάλχας θα σε έχει στα όπα όπα. Γιατί τι είναι οι άλλοι πολίτες μπροστά σε γκοτζ…αμάν υπουργούς; Τι είναι να κάνουν καταγγελίες; Ένα τίποτα, για να μην πω καμία βαρύτερη κουβέντα, όπως σκουλήκια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέτρα στήριξης και φόβοι για την Ευρώπη: Τα επόμενα βήματα αν συνεχιστεί το ράλι ενέργειας
Η κυβέρνηση προχωρά σε ένα πρώτο πακέτο μέτρων στήριξης της κοινωνίας με εθνικούς πόρους, μέτρα στοχευμένα, προσωρινού χαρακτήρα, αναμένοντας να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πετρέλαιο