Πολιτική

Τσαπανίδου: Ασέβεια το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση για την τραγωδία στα Τέμπη εξαπέλυσε, με δήλωσή της, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, οι νέοι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία, για την κυβέρνηση φταίνε ο σταθμάρχης, η ρυθμιστική αρχή, οι προηγούμενες κυβερνήσεις… », τονίζει, σε σημερινή (07.03.2023) δήλωσή της, ηΠόπη Τσαπανίδου.

«Ο αρμόδιος υπουργός κ. Καραμανλής, -που  άλλαξε τις συμβάσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε βάρος του Δημοσίου και της ασφάλειας των σιδηροδρόμων- σαν να μη συνέβη τίποτα, θα είναι και πάλι υποψήφιος», σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου.

Και καταλήγει: «Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό, είναι και ασέβεια προς τις οικογένειες των θυμάτων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μου προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση που με αποκάλεσε «τιποτένιο σκουλήκι», δηλώνει πως έχει ψυχικά θέματα
«Εγώ θέλω να γίνει η τοξικολογική κατά την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι γιατί θέλω στην κοινή γνώμη να μη μείνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας και συνωμοσιολογίας» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
25
«Έλεος με τα fake news» ξεσπά η Σοφία Μητσοτάκη για τα εισιτήρια με τους Boston Celtics, το ποπ κορν και την κόκα κόλα του πρωθυπουργού
Ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος ισχυρίστηκε πως ακόμα και τα έξοδα για ποπ κορν και αναψυκτικά πληρώθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο
Σοφία Μητσοτάκη
84
Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για το νέο κόμμα σε ερώτηση Έλληνα φοιτητή στη Σορβόννη - «Πρέπει να αφουγκραστώ το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία»
«Όσο για το πώς μπορεί να επέλθει πολιτική αλλαγή αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσα από την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων είτε από ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος»
Ο Αλέξης Τσίπρας 140