Πολιτική

Τσίπρας: «Εγώ στο Τέξας θα πάω!»

Προτάσεις να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι του για το Όστιν του Τέξας δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίρπας εξαιτίας των γεγονότων που «πυροδότησε» η εκτέλεση των δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο νέο Ηράκλειο.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταξιδεύει στο Τέξας, όπου αύριο θα συμμετάσχει σε συζήτηση του πανεπιστημίου της πόλης LBJ School of Public Affairs με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;».

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στην εφημερίδα Τα Νέα, λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε εισηγήσεις να μην κάνει το ταξίδι λόγω της κρίσιμης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Θα το κάνω το ταξίδι κι αν συμβεί κάτι επιστρέφω», επέμεινε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόβα θανάτου! – Ο εκτελεστής είχε περάσει 15 με 20 λεπτά από τον τόπο του εγκλήματος – Κυνικός, ψύχραιμος, σκληρός!

Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του Μάνου Καπελώνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 19
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 154
Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε στους Πλεύρη, Θεοχάρη, Ανδριανό και Δερμεντζόπουλο – Το ταξίδι στα Χανιά που δεν έγινε
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε στην Αθήνα μέχρι να επιλέξει τα νέα πρόσωπα και να διευθετήσει όλες τις νέες αλλαγές - Το κρίσιμο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό
Κυριάκος Μητσοτάκης και Θάνος Πλεύρης 60