Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τσίπρας για Βαρουφάκη: Καλές πωλήσεις στο βιβλίο του…! [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος -όπως ήταν αναμενόμενο- κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, για το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.  

 

“Τον Σεπτέμβριο του 2015, πήγαμε σε μια εκλογική αναμέτρηση που οι 2 στις 3 ερωτήσεις που γίνονταν σε μένα ήταν για τον κ. Βαρουφάκη” είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: “Μου κάνει ένα πράγμα εντύπωση: Ο κ. Βαρουφάκης θέλει να κάνει καριέρα ως συγγραφέας και να έχει πωλήσεις το βιβλίο του, έχει μεταφράσει το βιβλίο του στα ελληνικά, αλλά το βιβλίο του υπάρχει εδώ και τρεις μήνες. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως εφημερίδες που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, αποφάσισαν την ίδια στιγμή, την ίδια Κυριακή, να έχουν ακριβώς το ίδιο ρεπορτάζ για σημεία του βιβλίου του κ. Βαρουφάκη, τα οποία γνωρίζουν προφανώς εδώ και τρεις μήνες”.
Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε πως “το πρώτο 6μηνο του 2015 ήταν ένα 6μηνο μάχης του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης, ήταν μια σημαντική μάχη που δεν αφορά πρόσωπα ούτε καν εμένα, δεν με αφορά που ήμουν επικεφαλής μιας κυβέρνησης, για τον κ. Βαρουφάκη θέλω να πω κάτι και δεν θα ξαναμιλήσω, θα του ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο του”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε