Site icon NewsIT
08:40 Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Όταν το Spiegel… θύμισε στον Τσίπρα την Αυγή – “Τους έβαλα τις φωνές…”

"Άνθρωπο που ακούει και θέλει να προωθεί διάλογο", χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την Άνγκελα Μέρκελ, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Βερολίνο και όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο πρωτοσέλιδο του Spiegel.

ΦΩΤΟ: REUTERS

ΦΩΤΟ: REUTERS

Το γερμανικό περιοδικό έδειχνε τη Γερμανίδα καγκελάριο κάτω από την Ακρόπολη παρέα με αξιωματικούς των Ναζί και ο πρωθυπουργός το σχολίασε λέγοντας πως είναι άδικο και για την καγκελάριο και για τον γερμανικό λαό γιατί δεν έχει καμία σχέση η τωρινή δημοκρατική Γερμανία με τους ναζί.

Μάλιστα, θύμισε το δημοσίευμα της Αυγής με τη γελοιογραφία που εμφάνιζε τον γερμανό υπουργό Οικονομικών ως ναζί, λέγοντας πως το θεωρεί απαράδεκτο και είπε πως έβαλε τις φωνές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Όπως σημείωσε δεν πρέπει να παίζουμε με την ιστορία.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version