Πολιτική

Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο: “Στο φως” τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Όλα στο φως” ήταν, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Τα ίδια στελέχη πρόσθεσαν ότι έχει επιβεβαιωθεί πλήρως πως υπάρχει τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και πολιτικού συστήματος, το οποίο απετέλεσε τη βασική αιτία των παθογενειών της χώρας και υπογράμμισαν ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής.

Όπως σημείωσαν, στο ιστορικό του πορίσματος που έχει δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται σωρεία παράνομων πράξεων και η υπόθεση θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Επίσης, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου τέθηκε ο προγραμματισμός εκδηλώσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περιοδείες υπουργών και απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ενώ στις αρχές του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 6
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά