Πολιτική

Τζέφρι Πάιατ: Η συνάντηση των ΥΠΕΞ στο Σούνιο υπογραμμίζει τον ρόλο της Ελλάδας ως χώρας που χτίζει γέφυρες στην περιοχή

Έξυπνη χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά να διοργανώσει στο Σούνιο τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών Βίσεγκραντ και Δυτικών Βαλκανίων, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Πάιατ επισημαίνει ακόμα πως η συνάντηση αυτή υπογραμμίζει τον ρόλο της Ελλάδας ως χώρας που χτίζει γέφυρες στην περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα