Site icon NewsIT

Βενιζέλος: Θα συζητήσω αλλαγές στους κανόνες του ΤΕΙΡΕΣΙΑ

18.07.2012 | 19:06
Βενιζέλος: Θα συζητήσω αλλαγές στους κανόνες του ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Ο Ε. Βενιζέλος ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς και το οικονομικό επιτελείο κατά την πρωινή σύσκεψη στο Μ. Μαξίμου για το γεγονός ότι έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για να αλλάξουν οι κανόνες του ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους ζητήθηκε επίσης από το οικονομικό επιτελείο να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης, ιδίως για το ποιοι θα δικαιούνται το επίδομα λόγω ψύχους ή λόγω κοινωνικής ευαισθησίας και συμπλήρωναν ότι το επίδομα θα δοθεί κυρίως στις περιοχές όπου η δαπάνη είναι μεγάλη λόγω κλιματολογικών συνθηκών και όπου υπάρχουν ειδικά κοινωνικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος έθεσε στη συζήτηση το ζήτημα του αγροτικού πετρελαίου και υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει και παράλληλη ρύθμιση για να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες από την εξίσωση του φόρου πετρελαίου κίνησης- πετρελαίου θέρμανσης, να υπάρξει μηχανισμός αγροτικού πετρελαίου.

Επιπλέον, όσον αφορά στο ειδικό τέλος ακινήτων, αποσαφηνίστηκε στη σύσκεψη ότι και η ίδια η νομοθεσία προβλέπει, όπως και η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, ότι δεν κόβεται το ρεύμα σε κανέναν, ούτε κόπηκε ποτέ το ρεύμα σε κανέναν, λόγω μη καταβολής του τέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται ο «ενεργειακός Τειρεσίας» για όσους δεν πληρώνουν το ρεύμα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version