Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βολές κατά ριπάς από Καμμένο: Να παραδώσουν την έδρα τώρα Παπαχριστόπουλος και Κουίκ

Καμμένος

Συνεχίζει το “αντάρτικο” ο Πάνος Καμμένος.
Ζητά την έδρα της Β’ Αθήνας από τον Παπαχριστόπουλο.
“Περιλαμβάνει” και τον Τέρενς Κουίκ.
Απτόητος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρά την επιχείρηση αλλαγής του Κανονισμού.

Με την προσφιλή του μέθοδο, δηλαδή με ανάρτησή του στον προσωπικό,λογαριασμό του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος “ξανακτυπά”.

Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δρομολόγησε τις διαδικασίες για αλλαγή του Κανονισμού της βουλής, με προφανή στόχο να “ηρεμήσει” τους ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται στην παραίτηση Παπαχριστόπουλου που έχει εξελιχθεί σε σήριαλ.

Ο πρώην σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα στην συγκυβέρνηση “διακηρύσσει” πως η έδρα της Β’ Αθήνας ανήκει στους ΑΝΕΛ. “Αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα”, γράφει ο Πάνος Καμμένος.

“Όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδόσει το όνομα της Μακεδονίας”, σημειώνει με νόημα ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται πως όταν και εφόσον παραιτηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, την θέση του καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ.

Η διατήρηση του Τέρενς Κουίκ στην κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ “κόκκινο πανί”, όπως είπε πρόσφατα ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου:

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, πάλι με tweet, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

“Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας” έγραψε αρχικά ο Πάνος Καμμένος. Συνεχίζοντας, όμως, κάνει μια σοβαρότατη καταγγελία: “Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου”, γράφει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Και στη συνέχεια, απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. “Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη…”.

Δείτε το tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις