Πολιτική

Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000€: Θα την πληρώσω από την τσέπη μου

Συνεχίζεται ο ντόρος για το κονδύλι των 12.000 ευρώ που διατέθηκε για την κοπή βασιλόπιτας στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι θα τα πληρώσει από την τσέπη του.

Ο… σάλος ξεκίνησε από μια ανάρτηση της πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, πως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας φέτος θα κοστίσει 12.000 ευρώ. Η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει και σήμερα (21.01.2020) είχε και συνέχεια στον τηλεοπτικό αέρα.

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN βρέθηκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Κουβέντα στην κουβέντα, η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει, με τον κ. Ζαχαριάδη να ρωτά τον Μ. Βορίδη αν είναι ο «μπαμπάς» τον εργαζομένων «για να τους δίνετε μια καλή γιορτή» και πως θα βρεθούν τα λεφτά για το μέρισμα «αν ο καθένας από εσάς σπαταλάει 12 χιλιάρικα».

Click4more Καυγάς για την κοπή της πίτας που κόστισε 12.000 ευρώ

Από την πλευρά του, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως το κονδύλι αυτό υπήρξε «δεν το κατασκεύασα εγώ, υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» και στο ερώτημα αν είναι «ο μπαμπάς των εργαζομένων», απάντησε «είμαι ο υπουργός τους».

Αλλά η «είδηση» βγήκε στη συνέχεια, όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι «η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι». «Θα βοηθήσω κι εγώ κ. Βορίδη», είπε με εμφανή την ειρωνεία ο Κώστας Ζαχαριάδης αλλά η… προσφορά του δεν έγινε δεκτή.

«Και επειδή δεν είμαι πλούσιος για να μπορώ να βγάλω εύκολα τα 12.000 ευρώ, θα τα πάρω, θυμάστε μια ωραία αποζημίωση που μου είχε δώσει ο συγκυβερνήτης του κ. Ζαχαριάδη, ο κ. Καμμένος, για προσβολή προσωπικότητας; Μου είχε δώσει 40.000. Από την αποζημίωση του συγκυβερνήτη, θα κάνω την εκδήλωση για τους εργαζομένους».

«Μπορώ να έρθω κι εγώ να γλεντήσουμε λοιπόν», ξανά με δόση ειρωνείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή τη φορά η πρόταση – πρόσκληση έγινε δεκτή «με μεγάλη ευχαρίστηση» από τον Μάκη Βορίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας