Πολιτική

Βουλή: Επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής – video

"Χαμός" με βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Νίκου Βούτση. Εκείνη την ώρα υποδεχόταν τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να “μπουκάρουν” στο γραφείο του Νίκου Βούτση στην Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2019), επειδή υποδέχτηκε τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσαν οι καθιερωμένες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής και του υπουργού Εξωτερικών της γείτονος και ενώ είχαν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πήγε έξω από το γραφείο και άρχισε να διαμαρτύρεται για την επίσκεψη του Ντιμιτρόφ.

Η είσοδος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αποφεύχθηκε από την παρέμβαση της Φρουράς, ενώ ο βουλευτής με το κινητό κατέγραφε τα πάντα και τα ανήρτησε στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube από το περιστατικό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται να απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται έξω από το γραφείο και να λέει “εγω θέλω να φωνάζω το Μακεδονία ξακουστή και να ακούει ο Σκοπιανός, υπάρχει πρόβλημα;”.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=229U8pOqxvk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
15
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος