Πολιτική

Χάρης Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει Κολυμβήθρα του Σιλωάμ

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ένα πολύ δυνατό όνομα και βαθιές ρίζες… Θέλουμε να ανοίξουμε και να ενώσουμε αξιακά, όχι όμως αυτούς που μας λοιδώρησαν και έκλεισαν το μάτι στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας το βράδυ της Τρίτης (3/9/24).

Μιλώντας στο Action24, ο Χάρης Δούκας συμπλήρωσε για το ΠΑΣΟΚ: «Θέλουμε τους πολίτες που πιστεύουν αξιακά στη δημοκρατία, στη διαφάνεια, στη λογοδοσία. Και που θέλουν να είναι στην προσπάθειά μας αυτή στρατιώτες και όχι στρατηγοί, στους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. 

Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί, αν κάποιοι θελήσουν είτε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ είτε να ενταχθούν σε αυτό, αν και στο παρελθόν είχαν λοιδωρήσει το κόμμα, ο Χάρης Δούκας απάντησε:

«Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν».

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα κυβερνήσει τη χώρα και για να το κάνει αυτό, πρέπει να κάνει ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες… Τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 31